Retourneren of Ruilen

RETOURNEREN   | UniQbasics is pas tevreden als jij dat ook bent. Dus is de bestelling niet helemaal wat je er van verwacht had dan is retourneren of ruilen geen enkel probleem. Doe dit echter wel binnen 8 dagen na de factuurdatum van de gekochte artikelen.

Retourneren of ruilen is vrij eenvoudig door de onderstaande stappen te doorlopen.

STAP 1   | Meld je retour aan via info@uniq-basics.nl met daarbij het item waar het om gaat en jouw gegevens zoals; naam, adres, telefoonnummer en email.

STAP 2   | Stuur de artikelen terug naar het onderstaand adres.

UniQbasics
De Hovel 57
5051 NR Goirle

STAP 3   | De artikelen dienen, nieuw en ongedragen te zijn en te zijn voorzien van alle originele labels en verpakkingen. Beschadigde en gebruikte retourzendingen worden niet geaccepteerd en terug gezonden naar de koper.

STAP 4   | Na ontvangst zal UniQbasics er zorg voor dragen dat het verschuldigde bedrag uiterlijk binnen 7 werkdagen terug gestort wordt op de (bank)rekening welke gebruikt is bij het bestellen van de artikelen.

Zowel de kosten voor de retourzending als het risico bij verzenden zijn voor rekening van de klant.

RUILEN   | Is de maat of de kleur van het ontvangen artikel toch niet naar wens? Geen probleem. Volg de stappen van de retourprocedure en geef bij het aanmelden van je retour aan voor welke artikel je het wilt ruilen.

Houdt er rekening mee dat artikelen snel uitverkocht kunnen zijn en het niet altijd mogelijk is om een item te ruilen. Als dit het geval is neemt UniQbasics contact op en wordt er naar een gepaste oplossing gezocht.