Onze merken

SELECTED FEMME

SELECTED FEMME is een Noors modemerk. Zij bieden de modebewuste vrouw van nu, hoe verschillende ze ook zijn, een moderne stijl met onderscheidend karakter.

De kledingstukken van SELECTED FEMME zijn gebaseerd op de toonaangevende trends en zijn bovendien strak maar ook vrouwelijk en eenvoudig met tegelijkertijd krachtig met verrassende details. 

SPARKZ

SPARKZ is een Deens modemerk. Van origine is SPARKZ begonnen met denim en knitwear, later is het uitgegroeid tot een merk die alles te bieden heeft, van stoere knitwear en comfortabele jeggings tot de perfecte date-night outfit.

Iedere SPARKZ-girl is met de kledingstukken van SPARKZ altijd één stap voor op de wereld. In de wereld van combinaties, focust SPARKZ zich op individualiteit. 

2ndONE

2ndONE is Deens broekenmerk. Zij bieden een ruime collectie van verschillende damesbroeken. Een mooie jeans, een pantalon of een comfortabele broek van joggingstof in de collectie maakt 2ndONE een perfecte aanvulling voor iedere kledingkast.

Stuk voor stuk gemaakt met veel aandacht voor detail. Kledingstukken van 2ndONE zijn geïnspireerd door de laatste trends en dat gecombineerd met een tijdloze en moderne look.

LABEL NICK

LABEL NICK is een Nederlands modemerk. Het kenmerkt zicht door tijdloze en stijlvolle items, gemaakt van luxe stoffen. Bijvoorbeeld Prachtig wol uit Italie en stoffen uit Portugal.

De kledingstukken van LABEL NICK zijn een goede basis voor de stijlvolle vrouw van nu, perfect te combineren met andere items die bij uw stijl en persoonlijkheid passen. 

DENIM HUNTER

DENIM HUNTER is een Deens modemerk. Zij geloven er in dat alle vrouwen anders zijn en dat stijl een verlenging is van personaliteit, alle stijlen kunnen anders gedragen worden het gaat erom wie het draagt. Alle kledingstukken zijn gemaakt vanuit het hart, met de beste kwaliteit stoffen en de perfecte pasvorm.

De kern van DENIM HUNTER is hun passie voor denim, of het nou een mooie jeans is die je combineert met een vrouwelijke top of dat coole spijkerjack die je outfit af maakt. Alles is mogelijk.